Natriumlauryylisulfaatti

Natriumlauryylisulfaatti
Natriumlauryylisulfaatti Natriumlauryylisulfaatti

Natriumlauryylisulfaatti

5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saippuaan ja puhdistusaineisiin soveltuva SDS. 20g

Natriumlauryylisulfaatti eli SDS (sodium dodecyl sulphate), kutsutaan useilla eri nimillä. Se on yleisin tensidi, jota käytetään laajalti kosmetiikassa. Sillä on loistavat pesu ominaisuudet ja sen vuoksi se on hyvin yleinen ainesosa shampoissa ja muissa pesuun liittyvässä kosmetiikassa. 

Aine on hienojakoista valkoista jauhetta, jota voidaan liuottaa veteen 1-10% pitoisuuteen, riippuen halutusta voimakkuudesta pesuaineessa. Usein hyvin pienet määrät ovat riittäviä. 

Aivan kuten kaikki aineet ympäristössämme, myös natriumlauryylisulfaatti voi aiheuttaa ihoärsytystä tai silmien oireita. Herkistyminen on yksilöllistä. Aine on pääsääntöisesti hyvin siedetty ja turvallinen käyttää kosmetiikassa ja hygienia tuotteissa. 

Arvostelut 0 arvostelua
Ota yhteyttä meihin

Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa kosmetiikan raaka-aineisiin liittyvissä kysymyksissä. Yritystiedot: Medbiolab