Setearyylialkoholi (Cetearyl Alcohol)

Setearyylialkoholi (Cetearyl Alcohol)
Setearyylialkoholi (Cetearyl Alcohol)

Emulsion valmistukseen soveltuva, turvallinen ja mieto ainesosa kosmetiikkaan.

4,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

150g

Setearyylialkoholia käytetään usein emulsioiden valmistukseen. Parhaiten se toimii yhdessä jonkin toisen emulgaattorin kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös sellaisenaan. 

Ainetta käytetään laajalti kosmeettisissa valmisteissa, niin luomu kosmetiikassa, kuin ei-luomu kosmetiikassa. Se on turvallinen ja hyvin siedetty ainesosa, joka harvoin aiheuttaa ärsytystä tai muuta haittaa. 

Arvostelut 0 arvostelua
Ota yhteyttä meihin

Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa kosmetiikan raaka-aineisiin liittyvissä kysymyksissä. Yritystiedot: Medbiolab