Tilaus toimitetaan asiakkaalle Postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Asiakas on velvollinen tarkistamaan testipakkauksen sisällön heti sen saavuttua. Mikäli pakkaus on vaurioitunut, niin sitä ei saa käyttää näytteen keräämiseen. Asiakkaan tulee ilmoittaa ongelmista pakkaukseen liittyen viipymättä. Virheellinen tai vaurioitunut tuote vaihdetaan uuteen myyjän kustannuksella.

Mikäli testipakkauksen vaurioituminen johtuu asiakkaan omasta virheellisestä toiminnasta, niin uuden pakkauksen toimituskustannukset tulevat asiakkaalle.Tuotteillamme on 14 päivän peruutusoikeus. Tämä edellyttää kirjallista ilmoitusta myyjän asiakaspalveluun. Lisäksi näyteputken sisältämä kotelo tulee olla avaamaton. Avatun pakkauksen kustannukset myyjä vähentää palautettavasta summasta. Mikäli tilauksesta on kulunut yli 48h on myyjällä oikeus veloittaa hallinnolliset kustannukset, yhteensä 50€ (tämä koostuu järjestelmän rekisteröintiin ja testipakkauksen toimitukseen liittyvistä kustannuksista).

Pakkaus tulee palauttaa käyttämällä valmiiksi osoitettua kirjekuorta joka on lähetyksessä mukana. Testipakkauksen palautuksesta aiheutuneet kustannukset tulevat asiakkaalle itselleen. Emme vastaanota postikonttoreihin osoitettuja palautuksia.

Maksu palautetaan 2 arkipäivän kuluessa, siitä kun olemme vastaanottaneet testipakkauksen takaisin toimipisteeseemme ja tarkistaneet sen kunnon.

Ota yhteyttä meihin

Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa kosmetiikan raaka-aineisiin liittyvissä kysymyksissä. Yritystiedot: Medbiolab